למדו איך להפוך לכותבי שיווק מצליחים בקורס כתיבה שיווקית

למדו איך להפוך לכותבי שיווק מצליחים בקורס כתיבה שיווקית

איך לסחוט את הדמיון לקורס כתיבה שיווקית? 7 טיפים שיעשו לכם את השוק!

כתיבה שיווקית היא לא רק יכולת – היא אמנות! כשאתם יושבים לכתוב פוסט או מכתב שיווקי, המילה הראשונה צריכה להיות כמו פצצת פופקורן, כזו שתופסת את תשומת הלב ותשאיר את הקורא על קצה הכיסא (או, טוב יותר, על קצה הכיסא המתנפח). אז מה עושים כדי לכתוב כמו האלופים שבכם? נלך בשבעה צעדים מנצחים, כמו NBA בכתיבה שיווקית, בדרך למטרה הנכספת: לגרום לקוראים שלכם לרוץ לקנות את המוצר או השירות שאתם משווקים!

1. הבינו את הקהל שלכם – מי פה בעצם?

לפני שאתם אפילו חושבים על להתחיל לכתוב, חשוב לדעת מי הקוראים שלכם. האם זו קבוצה של סטודנטים שצריכים מימון לשירותים רפאליים? או אולי גברים בגיל 40 שמחפשים את המכונית המושלמת ליציאה בימי שישי? ההבנה הזו תאפשר לכם לכתוב בפשטות ובבהירות. כי אם לא תדעו למי אתם פונים, אתם עלולים לכתוב מכתב שאפילו הסבא שלכם לא יבין!

שאלות שכדאי לשאול:

  • מה הם התחומים שמעניינים את הקהל שלי?
  • מה כאבי הלב שלהם?
  • איך אני יכול לעזור להם בבעיה הזו?
  • איזה סוג של שפה ישמש את הקהל שלי בצורה הטובה ביותר?

2. כתיבה כמו מלחמת הכוכבים – חוויות בלתי נשכחות

לא לכל יום יש סיפור שווה לכתוב עליו, אבל אם אתם יודעים לשזור בתיאורים את הרגשות ואת החוויות, אתם תובילו את הקוראים לעולם שלכם. ופה אתם צריכים להיות כמו גיבורי סרטים – עשו את זה מרגש, עשו את זה זורם, אבל תמיד על טורבינה גבוהה כדי לא למשוך את הקוראים!

3. הכותרת – זה מה שחשבתי?

אם הכותרת שלכם לא תופסת את העין, אתם עלולים לגלות – הקוראים לא יגישו לכם כוס תה. הכותרת היא כמו שפתיים של דגם – היא צריכה להיות מושכת ולגרום לקוראים לרצות לקרוא עוד. כמה עצות לזה:

  • השתמשו במספרים – "5 דרכים לשדרג את הכתיבה השיווקית שלכם!"
  • שאלות נוספות – "איך יכולה כתיבה שיווקית לשנות לכם את החיים?"
  • תשובות לשאלות – "מה הסוד של כתב שיווקי מצוין?"

4. מילות קסם – בכוחם של הסופרלטיבים

אני בטוח שאתם מכירים את הגלגלים המשוגעים האלה שמוסיפים לסיפור שלכם, כמו כי זה הזמן או שמתם לב. המילים הללו יקפיצו את הכתיבה שלכם לשיאים חדשים. נצלו את הכוח של המילים כדי להניע את הקורא לפעולה, בבית או בדרך לדואר!

5. תראו למה אף אחד לא רוצה להתכתב עם הכיתה

אתם לא רוצים להיות המורה המשעמם בכיתה שהמתלוננים לא מסתכלים אליו בכלל. הומור, ציניות, ורצון עז להפתיע – אלו כלים רותחים שיכולים לשדר עליכם חינניות ועניין. בלי הומור, הכתיבת השיווקית שלכם תהיה כמו מאכל תפל – אף אחד לא ירצה לקחת ביס.

6. קריאה היא השפת הסוד שלכם

כמה חשוב לקורא להיות מעורב בקריאה? שעדיף אחרי כל פסקה שתיכתב, להכניס אותם לראש ולגרום להם לחשוב על התוכן! תרגילים כמו שאלות רטוריות, פעילות מרגשת שקשורה לעניין וכמובן, לתת רעיונות שיובילו אותם למחשבות חדשות ובלתי שגרתיות – זה המפתח.')

שאלות ומחשבות לסכם:

  • מה משך אותי לכתוב את המאמר הזה?
  • האם התרכזתי בעיקר בשפת הדיבור של הקוראים?
  • איך ניתן לחבר את רגשות הקוראים עם המוצר?

7. קריאה אחרונה – הקוראים אוהבים אתכם, אז אל תתעסקו בשטויות!

נכון, לסיים עם פסקה שנראית כזו כדי לשקול שוב את החיים זה לא מה שאתם רוצים. אבל בסופו של יום, הדאגה האחרונה שלכם היא להקנות לקוראים תחושת חיבור לעסק שלכם. כל שמירה על הקהל תאפשר לכם לקבוע את המקום שלכם בשוק. אל תתביישו, תראו את מה שעשיתם, תנו כבוד לקוראים שלכם!

אז מה לוקחים מכל זה? שמים סדינים של כתיבה שיווקית בפועל ואימונים קפיציים שיחדשו את המנעולים. הכתיבה השיווקית שלכם תהיה מותאמת לכל קהל, אם תעשו את זה נכון. תהנו מהשוק ובטוח תגיעו למטרה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *